MAYFLOWER

Strategisk rådgivning

 

Vores samarbejde med Mayflower går tilbage til foråret 2018, hvor kunden ønskede udvikling af deres markedsføring samt faglig sparring. Siden har Shape Marketing fungeret som ekstern marketingafdeling med særligt fokus på opgaver inden for strategisk rådgivning herunder hjælp til SEO, sociale medier, influencers samt at styrke deres community med ‘pindevenner’.

Det gjorde vi 

Gennem løbende strategiske workshops har vi arbejdet med planlægning og udarbejdelse af fremtidige tiltag samt udført rådgivning på områder, hvor kunden ønskede at løfte sine kompetencer. Siden opstarten af samarbejdet vi hjulpet med at identificere fejl på den nuværende løsning, hvor vi har fremlagt en række løsnings- samt forbedringsforslag. Fejl, der tidligere har bevirket dårligere resultater på søgemaskinerne. Hertil har vi fundet mere end 4000 søgninger om måneden, som der tidligere ikke har været fokus på.

Gennem samarbejdet har vi hjulpet med: 

 • Kompetenceløft ift. brugen af SEO, SoMe og influencers.
 • Teknisk indsigt til hjælp af korrekt valg af platforme. 
 • Opsat analyse og automatisering af rapportsystem.
 • Indsigt i resultater samt konkurrentanalyse hver uge. 
 • Deltagelse i bestyrelsesmøde med fremlæggelse af fokuspunkter.

Resultatet

Siden opstarten af vores samarbejde har vi hjulpet med aktivering af ekstra søgeord, hvilket har skabt mere trafik til Mayflowers hjemmeside samt øget kendskabet til deres produkter. Mayflowers primære søgeord har opnået en fremgang, hvor flere ord placerer sig inden for top 10 eller top 3. 

 

Sammenlignet med sidste år har vores samarbejde medført: 

 • +53.81% organisk trafik
 • +21.80% fra sociale medier
 • +18.97%  direkte trafik

  Om samarbejdet udtaler Mayflower: 

  For at komme til at stå stærkt og få det optimale ud af markedsføringsmulighederne er det vigtigt at tage de rigtige skridt til at starte med. Her har Shape Marketing som ekstern marketingafdeling været en yderst kompetent medspiller, der har været med til at analysere, udvikle og styrke vores markedsføring på både det strategiske og eksekveringsmæssige plan – specielt med fokus på vores SEO. 

  Paw Nielsen, Digital Marketing Manager – Mayflower​

  Kontakt os i dag

  Klik her