EKSTERN MARKETINGAFDELING

Ved du, hvordan du skal markedsføre din virksomhed? Eller er du faret vild i den tætte jungle af muligheder, buzzwords og velmenende råd? Bare rolig – du kan trygt outsource din marketingafdeling til os! Hos Shape Marketing er vi et stærkt team af marketingeksperter. Med mere end 35 års samlet erfaring inden for området ved vi, hvad der virker – og hvilken marketing der skal til for effektivt at ramme ned i kunderejsen med de rette kanaler og handlinger.

Ekstern marketing og fuld fleksibilitet til en fast månedlig pris

Med Shape Marketing som din eksterne marketingafdeling slipper du for at bekymre dig om udgifterne til din markedsføring. Du får en fleksibel løsning, der passer til dit behov til en fast månedlig pris. Samtidig har vi styr på opgaver, deadlines og detaljer, så du har overblik og ikke mindst – ro i maven!

Vores afdeling hjælper dig med at kortlægge dine behov, lægge en plan og føre den ud i virkeligheden. Herefter sporer, måler, forfiner og nørder vi med resultaterne, så vi kan udvikle, optimere og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger og opnå mere.

Sådan fungerer ekstern marketing hos os

Inden du overlader arbejdet til os, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds situation. Vi starter kaffemaskinen og inviterer dig ind til en snak omkring, hvem din virksomhed er, og hvor du gerne vil hen. Vores afdeling af marketingspecialister dykker ned i kernen af din forretning og arbejder sammen med dig om at forstå dine mål, ønsker og ambitioner. I næste del af processen kortlægger vi dine konkrete behov og udarbejder en marketingplan, der sikrer, at I bruger jeres midler målrettet og effektivt. På baggrund af din accept igangsættes eksekveringen af marketingplanen. 

Vores tværfaglige team udbygger og planlægger komponenterne til at gennemføre strategien og føre den ud i virkeligheden. Herefter holder vi månedlige eller kvartalsvise møder med dig, så du altid er sikret strategisk rådgivning, udvikling og fremdrift. Arbejdet med at sikre din virksomheds fremdrift og udvikling slutter ikke her – nej, processen skal anses som en iterativ proces, der ikke stopper. Med andre ord arbejder vi kontinuerligt på at skabe resultater til din virksomhed.

 

 

Kontakt os i dag

Klik her