Flexanex

Synlighed på Facebook

 

2017 var året, hvor vi indledte vores samarbejde med Flexanex. Flexanex er en virksomhed, der tilbyder unikke havehuse i moderne design, der gennem funktionel udformning giver plads til fornyelse og innovative ideer. Grundideen er at skabe et fleksibelt produkt i høj kvalitet, hvor der tages hensyn til kundens ønsker i henhold til størrelse og udseende. Flexanax ønskede mere synlighed og øget kendskabsgrad til deres virksomhed, hvorved vi siden opstarten har eksekveret på deres online tilstedeværelse på Facebook.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om at skabe fortællinger

Flexanex havde et ønske om at øge kendskabsgraden til deres virksomhed, samt hvordan deres produkt kan anvendes i forskellige kontekster. Derfor har vi eksekveret på deres fremtræden på Facebook, hvor vi har forsøgt at skabe fortællinger til brugeren.  

Fortællinger, der viser produktets alsidige anvendelighed gennem visuelle stemningsbilleder, der kan frembringe en historie eller association i forbindelse med Flexanexet. Med andre ord har vi fokuseret på at videregive dén stemning, som kunden vil opleve med produktet. 

Gennem samarbejdet har vi hjulpet med:

  • Analyseret og defineret relevante målgrupper.
  • Sæsontilrettelagte opslag, der er relevante for forskellige målgrupper.
  • Skabt større kendskab gennem fortællinger og visuelle fremstillinger.
  • Hjulpet med skriftlig og visuel formidling på Facebook.

 

 

 

Kontakt os i dag

Klik her