HVAD DU KAN

Hvad kan din virksomhed? Og hvad kan vi sammen? For os handler det om at dykke ned i kernen af din forretning og arbejde sammen med dig om at forstå dine forretningsmål og omsætte dem til en effektiv strategi, der sikrer, at I bruger jeres midler og kræfter målrettet og effektivt. Vores tværfaglige team udbygger komponenterne til at gennemføre strategien og føre den ud i virkeligheden. Herefter sporer, måler, tester, forfiner og nørder vi med resultaterne, så vi kan udvikle, optimere og hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger og opnå mere.

Vi hjælper med

analyser

strategi

medievalg

marketingplan

Aalborg Teater ønskede hjælp til at skabe opmærksomhed på teaterets nye forestilling Blodbadets Gud. Teaterets udfordring bestod i, at titlen både var ukendt i markedet og desuden ikke formidlede forestillingens indhold. Briefen bestod derfor i skabe en strategi, hvor formidlingen af forestillingens indhold og team på én og samme tid kunne opleves som informativt, involverende og humoristisk.

Det siger Aalborg Teater
Hos Aalborg Teater er vi yderst tilfredse med resultatet af vores samarbejde. Vi stod med en problematik om, hvordan vi skulle formidle intentionerne bag Blodbadets Gud. Denne problematik blev hurtigt løst af Shape Marketing, og vi følte, at Shape Marketing forstod vores visioner for den kommunikation, der skulle skabes omkring forestillingen.

Resultatet af denne indsats har ført til, at der blev skabt stor opmærksomhed på forestillingen og teateret. Vi havde slet ikke forventet, at det kunne tages dérhen, hvor det endte, hvilket vi kun kan takke Shape for.

Gennem samarbejdet har der været en let og professionel dialog. Hos Aalborg Teater værdsætter vi bureauets evne til at eksekvere hurtigt, kreativt og professionelt. Derfor vil jeg, PR-chef Thomas Villefrance, på vegne af Aalborg Teater, gerne videregive vores varmeste anbefaling til Shape Marketing.

Thomas Villefrance, PR-chef, Aalborg Teater. presse@aalborgteater.dk. 

Kontakt os i dag

Klik her