HVORDAN VI GØR

Hvordan gør man sin virksomhed synlig? Et stigende antal af udbydere, medier og kommunikationsveje betyder, at forbrugere i dag bombarderes med reklamer som aldrig før. Derfor er det afgørende, at din virksomhed ikke drukner i mængden. Vi specialiserer os i at oprette markedsføringskampagner, der sætter din virksomhed foran de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt – online såvel som offline. Med mere end 35 års samlet erfaring inden for området ved vi, hvad der virker – og hvad der skal til for effektivt at ramme ned i kunderejsen med de rette kanaler og handlinger.

Vi hjælper med

kampagner

annoncering

SoMe

tryksager

SEO

Det siger kunderne

Vi har nu i et halvt års tid arbejdet sammen med Shape Marketing, hvor de rådgiver vedr. vores online tilstedeværelse. Her har der været et stort fokus på SEO-delen, hvor de har bidraget til en stor fremgang i antallet af besøgende og fundet mere end 4.000 nye relevante søgninger sammen med os.

Det er et godt samarbejde, hvor Shape Marketing formår at give os den rigtige viden, løfte vores tilstedeværelse og komme med gode råd og vejledninger. Vi vil gerne anbefale Shape Marketing til andre, som gerne vil opleve fremgang online.

Paw Nielsen 
Digital Marketing Manager, Mayflower 

Shape Marketing har fungeret som en initiativrig samarbejdspartner, der har formået at omsætte vores behov til strategiske handlingsplaner, hvilket har medført et brugbart løft til vores virksomhed. Der er blevet sat omsætningsrekord på vores take away retter, vi har fundet de søgeord i forhold til SEO, som vi skal arbejde med, og der er flere tiltag på vej.

Vi vil fra Gæstgivergaarden give vores anbefalinger til Shape Marketing, hvis du på samme vis ønsker en initiativrig samarbejdspartner, der kan skabe resultater til din virksomhed.

Michael Højer
Indehaver, Gæstgivergaarden Gandrup

Kontakt os i dag

Klik her